Gordijnen en vitrages

Gordijnen en vitrages, hierover kunnen wij met onze jarenlange ervaring veel over vertellen niet alleen over de stoffen maar ook over de maakwijze van de gordijnen en de vitrages. In ons bestaan hebben wij meer dan 3.500.000.000 meter verwerkt en weten als geen ander hoe een gordijn en vitrages mooi hangen.

Naast onze eigen collectie die wij laten weven bij gerenommeerde fabrikanten bieden wij u ook de collectie van Boeleart en Moens die een mooi internet programma aanbieden om een zo goed mogelijke keuze te maken

Wij kunnen samen met u dit programma in de showroom doorlopen zodat u precies weet hoe uw kamer er straks uit gaat zien met de door u gekozen gordijnen, inbetween en kleuren van de wanden.

Dus heeft u nieuwe gordijnen of vitrages nodig? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden en het totaal plaatje. Tevens bieden wij u zolang de voorraad strekt gordijnen en vitrages aan voor hele kleine prijzen die gemaakt zijn op het atelier.

Gordijnen en vitrages

Hover Box Element

Klik hier om naar de website van Boelaert & Moens te gaan

Boelaert & Moens

Bij bmfabrics is textiel onlosmakelijk verweven met interieur.

Boelaert & Moens bieden stof tot inspiratie.

Elke collectie vertelt zijn eigen verhaal via vorm, kleur, textuur en materiaal.

Bekijk hieronder onze top 4 gordijnen en vitrages!

Kom voor goed advies naar onze winkel