Laminaat

Op het gebied van laminaat vloeren is er tegenwoordig veel te koop. Laminaat vloeren zijn nu verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en kwaliteiten. Wij van Woon en Licht zijn erin geslaagd om niet alleen een goede kwaliteit te vinden, maar ook om elke keer weer de juiste modieuze kleuren voor uw woning aan te bieden.

Wij verkopen onze producten tegen mooie en scherpe prijzen. Want wat zegt 30% korting op het laminaat als u voor de ondervloer en plakplinten veel meer moet betalen? Wij van Woon en Licht zijn er van overtuigd dat wij u de juiste prijs-kwaliteit aanbieden.

De totale prijs van de laminaat vloer en de beste kwaliteit is toch het belangrijkste. Vraag daarom altijd of wij de totale prijs voor u berekenen. U mag bij ons altijd de stalen van het laminaat mee naar huis nemen om de kleuren goed te kunnen bekijken met uw eigen lichtval in uw huis.

Tevens komen wij gratis bij u de maat opnemen en uw huidige vloer bekijken. Zo kunnen wij het beste advies geven over uw ondervloer.

Laminaat-vloeren

Laminaat

Laminaat zelf leggen

Laminaat is natuurlijk door een handig persoon zelf te leggen. Als u dat wilt bieden wij u aan om hierover advies te geven. Daarnaast bieden wij ook aan om gratis uw oppervlakte op te meten en naar de ondervloer te kijken die u nodig heeft bij het plaatsen van uw nieuwe vloer. Tevens stellen wij, als u laminaat bij ons koopt, een professionele laminaatknipper en plintenschaar beschikbaar. Zo hoeft u dit gereedschap niet zelf te kopen.

Wanneer u ons de gelegenheid geeft om voor u een totale offerte te maken, inclusief ondervloer en plakhoge-plinten zullen wij een scherpere offerte aanbieden dan menige collega laminaat verkopers. Wanneer u niet in staat bent om het laminaat zelf te leggen bieden wij een goede legservice tegen een zeer betaalbare prijs.

Neem de proef op de som en wij zien u graag terug in onze showroom. Bij ons staat de koffie altijd klaar en krijgt u een passend en eerlijk advies over welke vloer het beste bij u past!

Enkele van onze kleuren

Onze merken!