PVC vloeren

Bent u op zoek naar een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? Maar wilt u graag het gemak van kunststof? Met een PVC vloer van Woon & Licht  ben u verzekerd van een goede kwaliteit. U kunt tijdens de openingstijden bij ons langskomen om onze collectie vloeren te bekijken. Wilt u toch liever dat een van onze vloerdeskundigen bij u langs komt om samen met u naar de vele mogelijkheden te kijken? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Wij van Woon & Licht hebben 35 jaar ervaring met de vloeren en hebben samen met de fabrikanten meegedacht over hoe de PVC vloer gemakkelijk te onderhouden is, zodat u er jarenlang plezier van kunt beleven. PVC Vloeren

De PVC vloer is uitermate geschikt voor woningen waar huisdieren en kinderen wonen. Een nieuwe ontwikkeling van de PVC vloer is dat er zonder problemen tekeningen op gemaakt en verwijderd kunnen worden. Onmogelijk denkt u? Vraag ernaar in de showroom en wij laten u met trots zien hoe het werkt. Daarnaast is een PVC vloer uitstekend geschikt voor appartementen en is de vloer rolstoelbestendig.

Kom voor passend advies naar onze winkel

De voordelen van PVC vloeren

De voordelen van PVC vloeren zullen hieronder opgesomd worden:

✓ IJzersterk
✓ Eenvoudige installatie
✓ Hoge druk- en krasbestendigheid
✓ Gemakkelijk schoon te maken
✓ In elke kamer te leggen (zelfs badkamer!)
✓ Ideaal voor vloerverwarming/koeling
✓ Brandvertragend
✓ Onderhoudsvriendelijk
✓ 100% waterproof
✓ Geluid dempend
✓ Duurzaam

PVC vloeren van Rigid Core XL

Wij verkopen nu ook PVC vloeren van Rigid Core Xl. Door de kwaliteit van Rigid Core XL is een productieproces ontwikkeld om de Core 100% weekmakervrij te maken, het product luchtvrij te maken en een hoger gehalte limestone in de kern te krijgen.

Hierdoor is de basis sterker dan ooit!

Kenmerken van de Rigid Core XL vloeren:

✓ 1mm kurk onderlaag (totale dikte 5mm)
✓ V-groef
✓ Natuur getrouwe hout structuur
✓ Xl planken (151,30 x 22,30)
✓ Antislip
✓ Extra matte toplaag