Tapijt

Jarenlang is er over tapijt geschreven en gepraat, tegenwoordig is tapijt een beleving

De een loopt er mee weg en een ander vind het maar niks, Want naast het onderhoud van het tapijt, wat tegenwoordig  door de vele verbeteringen sterk is verbeterd,  is het toch een fijn gevoel om als je uit je bed stapt je op een heerlijk zacht en warm tapijt stapt.

De vezels waaruit de tapijten bij Woon en Licht bestaan zijn bacterievrij en zijn daarnaast ook geschikt voor mensen met een allergie. Tapijt wordt vaak ook verwerkt op trappen want naast comfort een geweldige geluidsreductie geeft in uw woning. Onze stoffeerders komen graag bij u langs om de trappen vakkundig met het tapijt te bekleden.

Wij van Woon en Licht werken met milieuvriendelijke lijmen waardoor het tapijt gemakkelijk te verwijderen is wanneer u beslist om weer een nieuw tapijt te nemen of wanneer u beslist dat u weer eens wat anders wilt. Al met al ligt er een uitdaging om het juiste tapijt te kiezen.
Laat u zich daarom goed  adviseren om de juiste keuze te maken in het vertrek waar u tapijt wenst te leggen. Uiteraard worden  er voor het leggen van het tapijt (behalve trappen) geen legkosten in rekening gebracht.

Bekijk hieronder onze top 4 tapijten! 

Tapijt

Tapijt

Tapijt

Voor een goed advies op maat
komt u langs in de showroom en staat de koffie voor u klaar