Verlichting

Licht is thuis zijn, thuis zijn in een warm interieur, of in een strak design inrichting, er is voor ieders wat wils. Verlichting moet als een mantel om je heen zijn en je het ‘WAUW’ gevoel geven.

Het gevoel van warmte en comfort of een strakke en moderne uitstraling. Verlichting kan ook een nostalgisch of industriële uitstraling geven. Zoveel mensen, zoveel smaken en zoveel wensen. Dat is juist waar je met verlichting goed op kunt inspelen.

Wij van Woon en Licht hebben ons best gedaan om een collectie samen te stellen die aan alle wensen voldoet. In onze showroom hebben wij dan ook zeer veel lampen hangen. In de webshop geven wij een kleine impressie.

Echter kunnen wij nog veel meer leveren. Wij nodigen u dan ook graag bij ons uit om te kijken welke lamp het beste bij u past. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis de lampen op te hangen en te plaatsen door een erkende elektricien.

Buitenverlichting

Naast onze uitgebreide collectie binnen verlichting  kunnen wij u nu ook prachtige buiten verlichting aanbieden.  Deze verlichting  is veelal  uitgevoerd met Led zodat wanneer u  de verlichting ’s-avonds laat branden u zich geen zorgen hoeft te maken over het stroomverbruik.

Tevens kunt u kiezen uit diverse categorieën waterdichtheid  van IP 23 tot IP 68. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze buiten verlichting zelf aan te brengen bieden wij u de mogelijkheid om in samenwerking met onze elektricien dit te laten aanleggen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk hieronder onze top 4 verlichtingen! 

[products orderby=”title” order=”” ids=”6514, 6513, 6443, 6294″]

Bekijk hieronder alle verlichting categorieën! 

[product_categories orderby=”” order=”” ids=”92, 91, 93, 94, 100, 95, 98, 96, 107, 97″]